Η νέα μας ιστοσελίδα είναι έτοιμη και η Dalmonds σας καλωσορίζει στον ψηφιακό της χώρο που είναι συνώνυμος με το 100% Ελληνικής παραγωγής αμύγδαλο και όλα όσα έχουν κάνουν με αυτό!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στο dalmonds.gr. Μια ιστοσελίδα φτιαγμένη με το ίδιο μεράκι και την ίδια αγάπη που δείχνουμε τόσα χρόνια για τα δέντρα μας και τους καρπούς τους!

Διαβάστε περισσότερα για το αμύγδαλο και τη δική μας ιστορία

Μια ιστοσελίδα που σας επιτρέπει να παραγγείλετε, εύκολα και γρήγορα, τα δικής μας παραγωγής 100% Ελληνικά αμύγδαλα, σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, με το χαμηλότερο κόστος. Το e-shop μας σας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλετε  τα δικά σας αμύγδαλα και το αμυγδαλόγαλα και να τα πληρώσετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή.

Διαβάστε περισσότερα για τη φιλοσοφία μας 

Όμως, στο dalmonds.gr, εκτός από τις παραγγελίες σας, μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα, επιστημονικές έρευνες και νέα που σχετίζονται με το αμύγδαλο, τη σημαντική θέση του στη διατροφή μας και το θετικό αντίκτυπο που έχει η κατανάλωση και η χρήση του για την υγεία του οργανισμού μας.

Παράλληλα, επειδή όλοι οι Έλληνες αγαπούμε το φαγητό, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, στο dalmonds.gr μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες συνταγές με κύριο ή δευτερεύον υλικό το αγαπημένο μας αμύγδαλο.

Το dalmonds.gr ανήκει σε όλους όσους αγαπούν το αμύγδαλο και θα χαρούμε πολύ να δούμε και τις δικές σας φωτογραφίες, τις δικές σας συνταγές και τις δικές σας πληροφορίες, τις οποίες θα μοιραζόμαστε με όλους τους υπόλοιπους φίλους μας.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και σας δίνουμε την υπόσχεση, ότι βρισκόμαστε εδώ για να σας εξυπηρετούμε και να σας ενημερώνουμε όσο και όπως μπορούμε καλύτερα!

Παραγγείλετε  τα αμύγδαλά σας!