Οι άνθρωποι της Dalmonds είμαστε μικροί παραγωγοί με μεγάλη αγάπη!

Φροντίζουμε τα δέντρα μας ολόκληρη τη χρονιά για να μας δώσουν τους καλύτερους, μεγαλύτερους και πιο γευστικούς καρπούς τους.

Ακολουθούμε τη διαδρομή των δέντρων μας μέσα στο χρόνο και με τη δική μας φροντίδα και με τη βοήθεια του μοναδικού μικροκλίματος της περιοχής μας, παράγουμε αμύγδαλα και αμυγδαλόγαλα υψηλής ποιότητας, υπέροχης γεύσης και μοναδικής απόλαυσης!

Η αγορά και τα σπίτια μας έχουν κατακλυστεί από μεγάλες ποσότητες προϊόντων από το εξωτερικό, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας. Το ίδιο ισχύει και με το αμύγδαλο. Εμείς, συνεχίζουμε, επιμένουμε και αγωνιζόμαστε καθημερινά για να μπορεί να φτάσει το Ελληνικό αμύγδαλο σε κάθε σπίτι!

Γνωρίζουμε και ζούμε τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών μας και προσπαθούμε, με το δικό μας μικρό μερίδιο, να ενισχύσουμε την Ελληνική παραγωγή, ενώ παράλληλα διατηρούμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, προσφέροντάς σας τα 100% Ελληνικά αμύγδαλα υψηλής ποιότητας που σας αξίζουν!

Στο e-shop μας μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα τα αμύγδαλα και το αμυγδαλόγαλα και να τα πληρώσετε όταν φτάσουν στην πόρτα σας, με αντικαταβολή.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερωθείτε και κάντε την παραγγελία σας! Θα μας βρείτε πάντα πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουμε!

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε, επίσης, νέα, επιστημονικές έρευνες, συνταγές και ότι άλλο αφορά το αμύγδαλο και τη σχέση του με τον άνθρωπο και τη φύση!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας